999 rezultate për

studenicanit

Studeniçan, ndërmarja komunale me kamion të ri Ndërmarja Komunale pranë Komunës së Studeniçanit ka pranuar një donacion gjegjësisht një kamion të ri dhe modern për gr
Kreu i Studeniçanit shkarkon drejtorin e Ndërmarjes Komunale Kryetari i Komunës së Studenianit Azem Sadiki ka njoftur përmes një njoftimi për shtyp se ka shkarkuar nga detyra drejto
Azem Sadiki, paralajmërohet për padi Kryetari i Komunës së Studeniçanit Azem Sadiki ka angazhuar ekspertë për të kryer revizion për punën e deritaishme finan
Azem Sadiki, zyrtarisht kryetar i ri i Komunës së Studeniçanit Azem Sadiki sot zyrtarisht ka marrë drejtimin e Komunës së Studeniçanit. Në bazë të nenit 37 paragrafi 4, pika 4 e Ko
Thaçi në Studeniçan: Azem u kry, fitorja është e jona Mbrëmë në një takim me qytetarët e Komunës së Studeniçanit kandidati i Prtisë Demokratike Shqiptare (PDSH), për kryetar
RDK shpalosi platformën në Saraj dhe Studeniçan Në vazhdën e aktiviteteve të shumta zgjedhore të RDK-së, të premten, kryetari Rufi Osmani takoi qytetarët e vendbanimeve
Thaçi: Qeverisë i ka ardhur fundi "Tashmë gjithçka është e qartë, kjo politikë qeveritare ishte tepër e dëmshme dhe po i vjen fundi. Ju lutem hapni dyert