999 rezultate për

stanozolol

“Stanozololi”, medikamenti që përdoret për kuajt Analizat antidoping, të cilave u është nënshtruar Romela Begaj kanë zbuluar dyshimet se peshëngritësja shqiptare ka përd
Dopingu, Pulaku e Godellin në pritje të testit B Skandali i tre rasteve të dyshuar me doping me substancën "stanozolol" sipas Federatës Botërore të Peshëngritjes vazhdon
Stanozolol, "mëkati" i kampionëve shqiptarë Daniel Godelli, Romela Begaj dhe Hysen Pulaku, tre peshëngritësit më të suksesëshëm të shtangës shqiptare për vitin 2014
Stanozololi, substanca që ka penalizuar kampionë Në një moment kur sporti shqiptar e mbi të gjitha peshëngritja shqiptare po përjetonte një moment të artë vjen edhe godi