999 rezultate për

spop

Shkoi vite më parë ilegalisht në Zvicër, historia e dhimbshme e 72 vjeçares shqiptare Ajo eshte 72-vjeçare dhe megjithëse i bën të gjithë të qeshin, Qëndresa Camaj ka probleme të mëdha shëndetësore, përfshi
Teleskopi vihet në kërkim të ekspoplaneteve, synohet jeta larg Tokës A jemi vetëm ne në Univers? NASA do të lëshojë sot teleskopin e saj të ri në kërkim të planeteve me përmasa të ngjashme