Bien ndjeshëm rastet e reja, 20 viktima në 24 orët e fundit në Shqipëri
999 rezultate për

specieve

Kafshët e rralla që nuk do ta besonit se ekzistojnë (FOTO LAJM) Sipas shkencëtarëve, planeti ynë është shtëpia e rreth 8.7 milion specieve bimore dhe shtazore ndërsa 86% e specieve të
Kafshët e rralla që nuk do ta besonit se ekzistojnë (FOTO LAJM) Sipas shkencëtarëve, planeti ynë është shtëpia e rreth 8.7 milion specieve bimore dhe shtazore ndërsa 86% e specieve të
Kafshët e rralla që nuk do ta besonit se ekzistojnë (FOTO LAJM) Sipas shkencëtarëve, planeti ynë është shtëpia e rreth 8.7 milion specieve bimore dhe shtazore ndërsa 86% e specieve të
Kafshët e rralla që nuk do ta besonit se ekzistojnë (FOTO LAJM) Sipas shkencëtarëve, planeti ynë është shtëpia e rreth 8.7 milion specieve bimore dhe shtazore ndërsa 86% e specieve të
Lacoste bën ndryshimin e madh për hir të specieve në zhdukje Rastet kur kompanitë e mëdha japin kontributin e tyre për mbrojtjen e mjedisit nuk janë më të pakëta… Kemi dëgjuar dhe d
Bota po pushtohet nga karavidhet që klonojnë veten Frank Lyko, një biolog në Qendrën Gjermane për Hulumtime të Kancerit, studion karavidhet. T’i gjejë ato e ka të lehtë: D
Zhdukja e specieve tregon se planeti tokë po shkon drejt fundit (FOTO) Në fund të çdo viti, ekologu i kafshëve të egra David Steen përpilon një listë të krijesave që ka gjasa të zhduken. L
Shkencëtarët “ndryshojnë” pemën Darvinit Pema e evulucionit sipas Çarls Darvinit, është përdorur për dekada me rradhë për të treguar evulucionin e gjallesave.
Japonia ndan 2 mld dollarë për mbrojtjen e specieve Japonia do të japë dy miliardë dollarë për mbrojtjen e specieve. Të hollat do t'i vihen në dispozicion në tri vitet e ar