999 rezultate për

somerset

Nga luftrat me ISIS në imazhet me panda dhe hiena, cilat janë fotot më të bukura të 2017 Janë zbuluar fituesit më të mëdhenj të fotografisë në botë. Sony Photography Aëards i cili mori mbi 227 mijë regjistr
Kësaj i thonë të jesh me fat (FOTO-LAJM) Makina e cila u bë e famshme si simbol nënujor i vërshimeve në Somerset, Angli është shitur për 165,000 dollarë në eBay.