Bilanc i frikshëm viktimash, vetëm sot humbën jetën 20 shtetas nga COVID-19
999 rezultate për

sociologjise

Skandal në librin e Sociologjisë: Muhamedi është biri i Zotit?! (FOTO LAJM) UPDATE - Skandalet me tekstet mësimore të shkollave shqiptare nuk kanë të sosur. Pas "këshillave" se si nxënësit mund
Ali Pajaziti zgjidhet president i Forumit Ballkanik të Sociologjisë Para disa ditëve në Universitetin e Evropës Juglindore në Tetovë (UEJL) dhe në Institutin për Hulumtime Sociologjike dhe