999 rezultate për

shumekateshe

Pallatet shumëkatëshe rrezikojnë foletë e shpendëve në Karavasta Një projekt i kompanisë Mabetex për zhvillimin urban të parkut kombëtar Divjakë-Karavasta ka shqetësuar specialistët e n
INUK ndërpret punimet për pallatet tek diga e Liqenit Inspektoriati Ndërtimor Urbanistik Kombëtar, ka urdhëruar sot ndërprerjen e punimeve të pallateve shumëkatëshe pranë dig
Praktikon yoga-n në majë të një ndërtese shumëkatëshe, bum kritikash (VIDEO) Vendosi jetën në rrezik teksa praktikonte yoga dhe kjo ka ngjallur reagimin e shumë njerëzve, të cilët ju duk e pahijshm
Plani rregullues, AK: Sheshet e kryeqytetit kthehen në pallate shumëkatëshe Aleanca Kuq e Zi ka kundërshtuar sot planin urbanistik të Bashkisë së Tiranës, i miratuar së fundmi nga Këshilli Bashkia