999 rezultate për

shtrirĂ

Ndodh në Spanjë, mashkulli vishet si djall dhe kapërcen foshnjat e shtrira (VIDEO) Në Spanjë ka rituale të ndryshme, në të cilat njerëzit kanë besim dhe bëjnë gjithçka për to. Një prej tyre është ky r
Vlora përgatitet për çeljen e sezonit turistik Një javë nga çelja e sezonit turistik, Bashkia e Vlores ka nisur punen për pastrimin dhe rehabilitimin e plazheve publik
Turistja shpëton fëmijën Helen Beard, 44-vjeçare, ishte ulur afër një pishine në një hotel të Orlandos (SHBA), kur vuri re një fëmijë që po varej