999 rezultate për

shoferĂ

Në këtë shtet shoferat e dehur do të dënohen me vdekje Tajvani po planifikon që të rrisë dënimet për shoferët që drejtojnë makinën në gjendje të dehur dhe shkaktojnë aksidente
Ja si argetohen shoferat Data 15 Dhjetor 2008, Waterfront, qytet i cili gjendet ne jug te Portland, SHBA. Pritja e Krishtlindjeve dhe Vitit te Ri