999 rezultate për

shmp

ShMP "Jahja Kemal", organizoi debatin për paqe dhe ndryshimet klimatike messhkollave të mesme nga Struga dhe Ohri ShMP "Jahja Kemal", organizoi debatin për paqe dhe ndryshimet klimatike ndërmjet shkollave të mesme nga Struga dhe Ohri.
ShMP “Jahja Kemal” vazhdon traditën në skenën ndërkombëtare 19 nxënës të shkëlqyer nga vendi ynë edhe një herë me krenari prezantuan vizionin e ri shkencor të Republikës së Maqedon
Nxënësit e kolegjit "Jahja Kemal", më të suksesshëm në ekspozitën e inovacioneve Edhe një tregim i suksesshëm. 31 nxënës të ShMP “Jahja Kemal” kanë marrë pjesë në garat e Euroinvent-2019 me gjithsej 18
ShMP "Jahja Kemal" organizon turne ndërkombëtar në shah "Kualiteti 2019" Shahu në ShMP "Jahja Kemal" filloi të futet në vitin 2012. Fillimisht kjo lojë ishte në kuadër të klubit të shahut, kurs
SHMP "Jahja Kemal" shpall konkurs për dhënien e bursave për arsimin e mesëm Provimi pranues do të mbahet më 14-04-2019 të dielën në ora 11.00 në disa qytete (Shkup, Tetovë, Strugë, etj). Në pro
Arritje të reja ndërkombëtare nga SHMP "Jahja Kemal" OWLYPIA-The Intellectuals' Challenge, konkurs i cili për qëllim kishte të stimulojë kuriozitetin intelektual të të rinjv
24 medalje për nxënësit e kolegjit "Jahja Kemal" në Shkup Dhjetë medalje argjendi, 14 bronzi dhe 4 mirënjohje në 9 kategori (programim, arti kompjuterik, kontrollit hardware, leg
Masakroi 197 hektarë pyje, ndjekje penale për kreun e ISHMP-së Ministria e Turizmit dhe Mjedisit nëpërmjet Inspektoriatit Shtetëror të Mjedisit dhe Pyjeve çon për ndjekje penale kreun
Sprapset LSI nga qeveria, fillojnë dorëheqjet e drejtorëve të Metës Është dorëhequr kreu i Inspektoratit Shtetëror i Mjedisit dhe i Pyjeve, Ergys Agasi, i cili vinte nga radhët e Lëvizjes
ISHMP: Spitali rajonal i Korçës gjobitet me 15 milionë lekë (FOTO LAJM) Prej disa javësh, Inspektoriati Shtetëror i Mjedisit dhe Pyjeve ka nisur ushtrimin e kontrolleve ne rang vendi për trajt
ISHMPU inspektime për prerjen pa kriter të pyjeve Drejtoria e Inspektoriatit të Policisë Pyjore në kuadër të masave për forcimin e zbatimit të ligjit për parandalimin e