999 rezultate për

shkuarja

10 pyetjet që djemtë kanë turp t’u bëjnë vajzave (FOTO LAJM) Përkundër faktit që shumë gra mendojnë se sjellja e tyre është mjaft e hapur dhe e arritshme, shumë njerëz përpiqen të k
SHËNIM/ Reforma vdiq! Nga Albeu.com Kur kishte mbetur vetëm një javë që të “lindte”, tashmë mund të konsiderohet e sigurtë që Reforma
Hoxhallarët apelojnë: Mos shkoni në Siri dhe në Irak Hoxhallarët kanë apeluar që qytetarët të mos shkojnë as në luftën e Sirisë dhe as të Irakut. Ata shprehen se shkuarja
​Cliff: Shkuarja në luftë jashtë Kosovës është dukuri e dëmshme Ambasadori i Britanisë së Madhe në Kosovë, Ian Cliff, gjatë ditës së sotme ka takuar strukturat drejtuese të Ferizajt, d
Shkuarja e rekrutëve në Siri është fenomen i njohur në Evropë ​Eksperti i fesë islame Guido Steinberg, i cili është edhe punonjës shkencor në fondacionin Shkenca dhe Politika,