999 rezultate për

shkollĂs

Arrestohet mashtruesi që turpëroi kryetar komunash dhe drejtorë shkollash SH. A.(28 vjeç) nga Komuna e Ferizajt i dyshimtë për mashtrime në emër të organizatës gjermane GIZ është arrestuar nga p
Menaxherë qendrash votimi dhe jo drejtorë shkollash Në Kosovë është politizuar edhe emërimi i drejtorëve në sektorin parauniversitar. Kështu shprehen udhëheqës të Sindikatë