999 rezultate për

shfajesojne

Thellohen mosmarrëveshjet qeveri - opozitë Opozita dhe qeveria në Maqedoni, jo vetëm që nuk po arrijnë bashkë konsensus, por përkundrazi është thelluar akoma dhe m