999 rezultate për

settings

Si të zbuloni dhe shikoni gjithçka që Facebook di për ju A doni të dini se çfarë di Facebook mbi ju? Ekziston një mënyrë se si mund t’i shihni informacionet personale që Fac
Si të minimizoni harxhimin e internetit teksa rrini në Facebook Nëse e përdorni shumë facebookun edhe kur keni pak Mb në ofertën tuaj në telefon na vjen keq tju themi se në fakt ato do
Po, përgjohemi nga Facebook! Mësoni si mund t'a ndaloni A po na përgjon Facebook? Përgjigja është "Po". I gjithë sekreti ndodhet në aktivizimin e vendndodhjes tuaj. Nës
Facebook ju vëzhgon edhe kur nuk e përdorni, ja si ta ndalni Nuk është sekret se Facebook mbledh shumë të dhëna rreth përdoruesve të tij. Megjithatë, ja një fakt më pak i njohur:
Fshini lirisht ato që nuk ju duhen në WhatsApp WhatsApp po e bën gjithnjë e më të thjeshtë për përdoruesit për të patur hapësirë të lirë në telefon, pa fshirë çdo gjë,
Ja si mund ta zgjatni jetën e baterisë në iOS 10 Që nga publikimi i parë, shumë përdorues të iOS 10 janë ankuar për shpejtësinë me të cilën bateria shkarkohet që kur ata
Ja çfarë e harxhon baterinë e telefoni tuaj telefoni është kthyer në një mjet të domosdoshëm komunikimi, informimi dhe argëtimi, i vetmni problem i smartfonëve më t
Probleme me baterinë, ja disa këshilla Bateria e telefonit është një problem shqetësues për të gjithë të cilët kërkojnë të kenë sa më shumë aktiv dhe në punë m