999 rezultate për

serjanji

PD: Propagandë boshe dhe mashtrim me Zyrat e Punës Partia Demokratike denoncoi sot atë që ajo e quajti mashtrimin dhe propagandën boshe të qeverisë me Zyrat e Punësimit. K