999 rezultate për

serbisĂ

Ministri gjerman-Vuçiçit: Serbisa në BE, varet nga Kosova Kryeministri i Serbisë dhe presidenti i saj i ri, Aleksandër Vuçiç është takuar gjatë ditës së djeshme me ministrin e ja