999 rezultate për

sediljet

Nuk e keni parë as në ëndërr, njihuni me bishën e rrugës (FOTO LAJM) Kjo super makinë është më e shtrenjta në botë dhe jo çdo kush mund ta ketë atë. Kjo pasi makina kushton pothuajse 2 m
Ky është xhipi më i shtrenjtë në botë, ja sa kushton (FOTO LAJM) SUV-i më i shtrenjtë në botë ka dalë në shitje, duke bërë që pasanikët të nisin garën për të futur në garazhin e tyre kë
Nuk e keni parë as në ëndërr, njihuni me bishën e rrugës (FOTO LAJM) Kjo super makinë është më e shtrenjta në botë dhe jo çdo kush mund ta ketë atë. Kjo pasi makina kushton pothuajse 2 m
Ky është xhipi më i shtrenjtë në botë, ja sa kushton (FOTO LAJM) SUV-i më i shtrenjtë në botë ka dalë në shitje, duke bërë që pasanikët të nisin garën për të futur në garazhin e tyre kë