999 rezultate për

sashk-ut

A u arrit marrëveshja për rrogat e arsimtarëve, çfarë u vendos? Gjatë ditës së nesërme pritet të kumtohet Marrëveshja mes Sindikatës së Arsimit dhe Shkencës (SASHK) dhe Ministrisë së A
SASHK proteston të mërkurën nëse nuk i plotësohen kërkesat Sindikata e Punonjësve Arsimorë dhe Kulturorë (SASHK) do ta vazhdojë grevën e përgjithshme edhe me protesta publike në t
Nxënësit përkrahin kërkesat e mësimdhënësve Në disa shkolla testimi ekstern sot u zhvillua nga mësimdhënësit të cilët zëvendësojnë ata që janë në grevë.Këtë e ka ko
Anëtarët e SASHK të vendosur për grevën e 20 janarit Jakim Nedelkov, kryetari i SASHK-ut, shprehet i vendosur për mbajtjen e grevës së 20 janarit, duke thënë se vetëm pranim
Kërcënohen profesorët: Mos dilni në protestë Profesorët universitarë, anëtarë të Sindikata e Arsimit, Shkencës dhe Kulturës (SASHK) janë shprehur se janë kërcënuar n