999 rezultate për

sapodiplomuar

Ja niveli i universiteteve shqiptare sipas raportit të Komisionit Evropian (VIDEO) Raporti i Komisionit Evropian për arsimin e lartë në Ballkanin Përendimor ka nxjerrë përfundime interesante për Shqipëri
Vodafone Albania ofron mundësi unike karriere për të sapodiplomuarit "Discover Vodafone" Vodafone Albania zhvilloi ditën e premte fazën finale të përzgjedhjes së fituesve të programit “Discover Vodafone”. Prej
Sot hapet panairi për "praktikë" dhe "punësim" për të sapodiplomuarit Në Fakultetin e Elektroteknikës dhe Teknologjisë Informatike (FETI) sot pritet të hapet panairi i parë për "praktikë" dh
Hapen 400 vende pune për të sapodiplomuarit Rreth 400 të sapo diplomuar do të kenë mundësinë të punësohen 3 muajt e ardhshëm falë një marrëveshje të nënshkruar midi