999 rezultate për

rrymĂn

Zgjedhjet, vëzhguesit e OSBE-ODIHR takim me anëtarët e KQZ Kryetarja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, znj. Lefterije Luzi (Lleshi) dhe anëtarët e KQZ-së pritetn sot ne një dele
Ndodh mrekullia në Rally (FOTO LAJM) Një manovër e papritur, një trajektore që ndryshon dhe rruga që nuk ndihmon. Shumë frikë por edhe shumë fat në të njëjtë