999 rezultate për

rrenen

Basha për Ramën: Vulgaritet dhe fjalor i padenje shoqëruar me rrenën e ditës Direkt pas deklaratës së kryeministrit Edi Rama sa i takon hapjes së vendeve të reja të punës, ka reaguar kryetari i Par