999 rezultate për

rregullator

Çmendet ERRU: Shqiptarët mbajnë edhe një rritje tjetër të çmimit të ujit Përfundimi për një rritje tjetër të çmimit të ujit, shprehet në raportin vjetor të 2018- ës të Entit Rregullator të Ujit
Shoferë të Shqipërisë, nga nesër do t'i harroni këto skena në Maqedoni Komisioni Rregullator për Energjetikë nesër do të vendos për ndryshimin e çmimeve të derivateve të naftës në Maqedoni. S
Zbulohen raste të gjuhës së urrejtjes në media, askush nuk ndërmerr masa Prokuroria Themelore Publike dhe Komisioni për mbrojtje nga diskriminimi nuk ndërmarrin masat e nevojshme, për rastet që
Protestë në Shkup Të përjashtuarit nga sitemi i ngrohjes do të mbajnë sot për të 149 herë para Komisionit Rregullator të Energjetikës.
KEDS është shkaku që faturat e veriut përfunduan në xhepin e qytetarëve Avokati i Popullit, Hilmi Jashari, para Komisionit Parlamentar për të Drejtat e Njeriut, ka thënë se ka kërkuar nga Zyra
Përveç KSHZ-së, edhe Komisioni rregullator për energjetikë me paga shtesë Nuk janë vetëm anëtarët e KSHZ-së që kanë ndarë kompensime, të njëjtën gjë e kanë bërë edhe anëtarët e Komisionit rregul
E FUNDIT/ Rritet ndjeshëm çmimi i ujit të pijshëm për Tiranën Enti Rregullator i Sektorit të Furnizimit me Ujë sot ka miratuar çmimet e reja për Bashkinë Tiranë. Me vendimin e r
OST i kërkon ERE-s rritjen e çmimit të energjisë Operatori i Sistemit të Transmetimit ka dorëzuar sot kërkesën për rritjen e energjisë elektrike pranë Entit Rregullator
Ja sa paguhen zyrtarët në Shqipëri Paga më e lartë e një zyrtari shtetëror për vitin 2014, është ajo e Presidentit të Republikës me 257.000 lekë/muaj. Si
Ristrukturimi i çmimit të energjisë elektrike Kreu i Entit Rregullator i Energjisë elektrike Petrit Ahmeti u shpreh sot se nuk ka krizë energjetike megjithëse moti i
Gazsjellësi TAP, prezantohen kodet tarifore Gazsjellësi TAP ka prezantuar para tre rregullatorëve të energjisë kodet tarifore që do të zbatohen përgjatë viteve të o
Çmimi i energjisë do të ulet Duke filluar nga 1 korriku çmimi i energjisë elekrike do të ulet me 5.2%. Propozimi është sugjeruar në seancën përgatito
Google ofron internet wireless Internet më të shpejtë dhe çmim më të ulët, ky është projekti i rradhës së Google, i cili emërtohet Google Fiber. Përveç
Përvojat e Kosovës, në themelimin e Këshillit të Etikës Maqedonisë do t,i shërbejnë përvojat e Kosovës në organizimin dhe fuksionimin e Këshillit të Etikës për të themeluar tru
Sigurimet e makinave, masa për abuzuesit në treg Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare është rregullator i tregut të sigurimit, por nuk mund të diktojë çmime për kompanitë
Nuk ka rritje të çmimit të energjisë Çmimi i energjisë elektrike do të jetë i njëjtë, nuk do të ketë rritje të saj. Këtë e ka bërë të ditur Ministri i Zhvill
Largimi i çekëve, administrator shtetëror për CEZ Pas heqjes së licensësë së kompanisë ceke, Enti Rregullator i Energjisë ka miratuar sot rregulloren e re ku deri në dhën
Ndërprerjet kolektive, ERE monitoron CEZ Enti Rregullator i Energjisë ka vendosur në mbledhjen e sotme që të nisë monitorimet për ndërprerjet kolektive të energ
Sistemi energjetik, PS akuza ndaj ERE Partia Socialiste ka kërkuar të shtunën dorëheqjen e Entit Rregullator të Energjisë, pasi e konsideron këtë ent si një n
Licenca e CEZ në pikëpyetje Enti Rregullator i Energjisë ka shtyrë për herë të tretë mbledhjen ku do të diskutohej heqja e licencës së shoqërisë “CE