999 rezultate për

rigjenerimin

Maskë me domate për rigjenerimin dhe pastrimin e fytyrës! Rinia e përjetshme mund të jetë ëndrra e shumë vajzave, por me kalimin e kohës trupi ndalon së prodhuari kolagjenin. K
Gjenet e peshkut mund të ndihmojnë në kurimin e paralizës te njerëzit Një studim i fundit tregon se çelësi për të riparuar dëmtimet nervore tek njerëzit, të cilat dërgojnë drejt paralizës, n
Këshilla gjatë shtatzënisë Për shkak të shtatzënisë, kjo është koha kur edhe lëkura provon shumë ndryshime. Është e rëndësishme të dini se lëkura j