999 rezultate për

riatdhesohen

Riatdhesohen mbi 50 shqiptarë nga Anglia Mbi 50 shqiptarë të cilët kishin kërkuar azil politik Britania e Madhe janë riatdhesuar sot. Nga Rinasi, ministri i Bre
Riatdhesohen 50 shqiptarë të tjerë Rreth 50 shqiptarë janë riatdhesuar mbrëmjen e të premtes në aeroportin e Rinasit. Të kthyerit nga Franca dhe Anglia kis
Qëndronin pa lejeqëndrimi në Greqi, riatdhesohen 21 shqiptarë Një numër prej 44 emigrantësh janë riatdhesuar nga policia greke, mes të cilëve 21 shqiptarë. Sipas policisë greke, riat
Sivjet do te riatdhesohen mbi 8 mijë kosovare Kthimi në Kosovë nga e ndryshme evropiane ku nuk posedojnë leje qëndrimi, duket se është n