999 rezultate për

rel-it

Edhe priftërinjtë mund të kenë qenë spiunë? Komisioni për Lustrim ka nisur të shohë edhe raste priftërinjsh dhe peshkopësh, të cilët mund të kenë bashkëpunuar me sh