999 rezultate për

reader

Çfarë kuptohej me ''higjienë'' 100 vjet më parë? (FOTO LAJM) Themelet e pastrimit dhe larjes kanë mbetur më konstante sesa mund të mendonim. Higjiena ndryshon gjithmonë, por tani
Del Google Reader i ri Google ka nxjerr në treg modelin e ri Google Reader, i cili ofron rishikimin e premtuar të ndërfaqes së përdoruesit si d
Sharp tashmë me e-reader Në dhjetor Sharp do të shfaq shërbimet më të reja e-book dhe kompjuter të stilit tabletë, duke sfiduar iPad të krijuar n
Lëshim i rrezikshëm në Flash Adobe njoftoi për një lëshim shumë të rrezikshëm të sigurisë në produket e veta, i cili më shumë ka të bëjë me Flash Pla