999 rezultate për

rasimi

Babai nga Tetova, i pikëlluar: Më duhen 500 euro të operoj djalin! Ky është dhjetëvjeçari Gazmendi nga Tetova. Motra dhe vëllai i tij po lozin, por ai nuk mund të u bashkëngjitet, pasi du
Integrimi i romëve, kusht për anëtarasimin në BE Integrimi Romëve 2020 ishte sot në Vjenën në qendër të takimit rajonal që synonte raportimin për politikat e integrimit
Romët që nxjerrin ilegalisht kosovarët në Evropë (VIDEO) Po pinin kafenë e mëngjesit në bufenë e Stacionit të Autobusëve në Suboticë (Serbi), derisa po prisnin dy autobusë me qy