999 rezultate për

ramĂs

Lladrovci "zgjohet nga gjumi", merr masa në fshatin Kishnarekë Kompania e kontraktuar nga ana e Komunës, nuk kishte kryer punimet sipas planifikimit të kontratës së nënshkruar dhe nuk
Gruaja nga Ruanda dënohet për genocid Dënohet me burg të përjetshëm një ish-ministre në Ruanda është dënuar me burgim të përjetshëm për rolin e saj në genoci