999 rezultate për

rahiq

Mrekulli në Shkup, i ka dhënë frymë gojë më gojë personit me Covid19 dhe nuk është infektuar Në Maqedoni ka ndodhur një mrekulli e vërtetë. Kjo ka ndodhur në burgun hetues të Shkupit, ku para një jave (8 prill) nd