999 rezultate për

qeverinw

Ikën Cakaj e Shahini! Fitorja e Albin Kurti ndryshon qeverinë e Ramës? Muaj më parë emërimi i dy shtetasve shqiptarë nga Kosova në qeverinë Rama, Cakaj për ministrinë e Jashtme dhe Shahini pë