999 rezultate për

pzap-se

Pas vendimit të PZAP-së reagon AAK Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa (PZAP) sot ka hedhur poshtë ankesën e degës së AAK-së në Istog për rinumërimi
Konfirmohet blerja e votave nga kandidati i Listës Serbe, Parteshi shkon në rivotim Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtesa ka marrë vendim që në komunën e Parteshit të përsëriten zgjedhjet. Ky vendi
LDD-ja mund të mbesë jashtë zgjedhjeve Duke qenë se Lidhja Demokratike e Dardanisë që drejtohet nga Nexhat Daci nuk ka paguar akoma borxhin që i detyrohet Pane