999 rezultate për

psikiatrin

Te akuzuarit e PSP-së hapin dosje në psikiatrinë e Shkupit Pjesa më e madhe e zyrtarëve të dyshuar dhe akuzuar nga PSP, kanë hapur dosje në klinikën e psikiatrisë në Shkup, njfoto
Problemet e shëndetit mendor Një në katër persona preket gjatë jetës nga një çrregullim mendor. Ankthi, humbja e humorit, depresioni janë më të shpes