999 rezultate për

propozim-ligjet

Seanca e 130, cilat pika do të diskutohen sot në Kuvend? Kuvendi sot do ta mbajë seancën e 130-të në rend dite të së cilës janë Propozim-ligji për investime strategjike në Repub
Seanca të tre komisioneve kuvendore Në Kuvendin e Republikë së Maqedonisë sot seanca do të mbajnë komisionet për çështje evropiane, për politikë të jashtme
Opozita bojkoton përsëri Parlamentin e Maqedonisë Deputetët e opozitës kanë bojkotuar seancën e sotme në Kuvendin e Maqedonisë. Deputetët e LSDM-së dëshmuan edhe një herë
Seanca të 4 komisioneve kuvendore Në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë sot seanca do të mbajnë komisionet për transport, lidhje dhe ekologji, për çështj
Parlamenti e rinis debatin me "Shkupi 2014" Deputetët pas pushimit vjetor trejavor sot në kuadër të seancës së 35-të do ta vazhdojnë debatin për projektin "Shkupi 2
Vazhdon seanca e 16-të Kuvendi i Republikës së Maqedonisë sot do ta vazhdojë seancën e 16-të në të cilën do të debatojë për propozim-ligjet për