999 rezultate për

procesoret

Avancon Intel, me proçesorë 30% më të shpejtë Procesorët 18-core i9 në serinë e re Core X nuk janë gjithçka që Intel ka zbuluar sot. Kompania gjithashtu ka shfaqur nj
Intel së shpejti me një gjeneratë të re të procesorëve Edhe pse aktualisht të gjithë vëmendjen në fushën e procesorëve e ka marrë kompania AMD, por as Intel nuk është duke qën
Sony procesorë për pajisjet e veta Xperia Sony ka vendosur që të krijojë procesorët e vet për t’i përdorur tek telefonat dhe tabletët Xperia, dhe të shkëputet nga