999 rezultate për

praktikimin

Al-Issa: Të gjithë të marrin shembull nga kosovarët për praktikimin e fesë Kosova është shembull se si praktikohet feja islame dhe të gjithë duhet të marrin mësim nga kosovarët në praktikimin e f
PPD: Deputetët kanë harruar detyrën dhe merren me kick-boks Partia për Prosperitet Demokratik ka reaguar pas rrahjes së deputeteve shqiptar në Kuvendin e Maqedonisë. Kjo parti t