999 rezultate për

postpartum

Depresioni pas lindjes: Çfarë duhet të keni kujdes Lindja e një fëmije mund të shkaktojë një sërë emocionesh të fuqishme, nga lumturia tek frika dhe ankthi. Por mund të re
Tiroiditi Postpartum Dr. Entela Puca - Tiroiditi postpartum është një çrregullim që zakonisht ndodh brenda një viti pas lindjes dhe ndiko