999 rezultate për

pikekalimeve

Serbia shumë mbrapa me çështjen e kufijve Delegacioni i Qeverisë së Kosovës, nën kryesimin e ministres për dialog, Edita Tahiri, ka zhvilluar takim më palën serbë
Më 2014 fillon ndërtimi i 6 pikëkalimeve IBM Dje në Bruksel është mbajtur takimi i radhës i Grupit Implementues të Marrëveshjes së Menaxhimit të Integruar të Kufirit
Përgatiten për menaxhimin e integruar të pikëkalimeve Institucionet vendore dhe ndërkombëtare, kanë filluar heshtazi përgatitjet me qëllim që marrëveshja për menaxhimin e int
Serbët kundëtshtojnë propozimin për pikëkalime të integruara Disa kryetarë të komunave paralele në veriun e Kosovës kanë hedhur poshtë propozimin që çështja e pikëkalimeve kufitare