999 rezultate për

periodave

Mos i injoroni kurrë këto simptoma gjatë periodave Ndoshta disave prej jush nuk u intereson nëse periodat vonohen, për të mos thënë që mendoni se shpëtuat prej tyre, megji
3 ushqime që duhet të hani gjatë periodave dhe 3 që duhet të shmangi me patjetër Nevojat ushqyese të grave ndryshojnë gjatë gjithë ciklit menstrual, dhe luhatja e hormoneve nuk është arsyeja e vetme pë
Mos u shqetësoni nga shenjat më poshtë: Thjesht periodat janë rrugës Luhatjet e humorit, irritimi, aknet, dëshira për të ngrënë çokollatë, fryrja, nevoja për të parë filma romantikë njëri p
2 sinjalet që s'duhet të injoroni kurrë, çfarë tregon vonesa e ciklit për një vajzë Ndoshta disave prej jush nuk u intereson nëse periodat vonohen, për të mos thënë që mendoni se shpëtuat prej tyre, megji
6 shenja jo dhe aq të zakonshme që jep trupi para menstruacioneve Çdo grua përjeton simptoma të ndryshme në një pikë të jetës së tyre, ndërsa çdo 1 në 20 gra kanë simptoma që janë mjaftu
Ç'duhet të hani me patjetër gjatë periodave Gjatë ciklit menstrual, shijet ndaj ushqimeve ndryshojnë, por çfarë është e rëndësishme është të mbajmë një diet të bala
Gënjeni nëse thoni që s'i keni bërë këto gjëra gjatë periodave 1. Është arritje të bësh dush, të fshihesh me peshqir dhe të mos bjerë qoftë edhe një pikë gjaku në të. Për të gjitha he
Ushqimet që duhet të konsumoni gjatë periodave Të gjitha ato që vuajnë nga dhimbjet e periodave, e dinë mirë çfarë ndjesie e tmerrshme është. Gjithsesi, përpara se të
Zbuloni çfarë tregon ngjyra e periodave për shëndetin tuaj Një vëzhgim i kujdesshëm i ngjyrës së menstruacioneve nuk është një ritual apo një veprim që e bën çdo grua! Por, pa mod
4 hile që duhet t’i dini kur kryeni marrëdhënie gjatë periodave E dimë fare mirë që do të na duhet të përballemi me periodat gjatë pjesës më të madhe të jetës, prandaj duhet të përgati
Pse ju dhemb gjiri para periodave Rreth 70% e grave përjetojnë dhimbje të gjirit gjatë ciklit menstrual, por përse ndodh kjo? Ashtu si me shumicën e d
Ëmbëlsirat ndihmojnë në tejkalimin e dhimbjeve të periodave Periodat shkaktojnë dhimbje, lodhje e shpesh dëshira të urrejtjes së ëmbëlsirave. Megjithatë është paksa një situatë
Ëmbëlsirat ndihmojnë në tejkalimin e dhimbjeve të periodave Periodat shkaktojnë dhimbje, lodhje e shpesh dëshira të urrejtjes së ëmbëlsirave. Megjithatë është paksa një situatë