999 rezultate për

pergtaitur

100-vjetori, 550 metra katrore për tortën 13 tonëshe Ambienti i jashtëm pranë Teatrit të Operas dhe Baletit është bllokuar pasi aty ka nisur përgatija e tortës 13 tonëshe e