999 rezultate për

pashic

Nacionalizmi serb nga “Nacertanije” te Mbretëria Jugosllave Leksionet 13 dhe 14 lidhen me dy tema të ngjashme – nacionalizmi Grek dhe ai Serb – dhe janë renditur në një mënyrë të t
Çfarë përmbante Marrëveshja ndërmjet Ahmet Zogut dhe Nikolla Pashiç?! Çfarë përmbante Marrëveshja ndërmjet Ahmet Zogut dhe kryeministrit serb, Nikolla Pashiç?! Eshtë kjo një pyetje që të gji