999 rezultate për

parkinsonit

Mos i mënjanoni, këto tre shenja sjellin pasoja serioze Sëmundja e Parkinsonit është një sëmundje kronike progresive, degjenerative e trurit. Shfaqet kur disa qeliza nervore të
Cilat janë shenjat e sëmundjes së Parkinsonit Sëmundja e Parkinsonit është një sëmundje kronike progresive, degjenerative e trurit. Shfaqet kur disa qeliza nervore të
Trajtimet mjekësore për sëmundjen e Parkinsonit Sëmundja e Parkinson-it vjen nga çrregullimet e sistemit nervor qendror, incidenca e të cilës po rritet gradualisht. Shu
Sëmundja e Parkinsonit, cilat janë shenjat e para Sëmundja e Parkinsonit është një sëmundje kronike progresive, degjenerative e trurit. Shfaqet kur disa qeliza nervore të
Sëmundja e Parkinsonit, cilat janë shenjat e para Sëmundja e Parkinsonit është një sëmundje kronike progresive, degjenerative e trurit. Shfaqet kur disa qeliza nervore të
A është parkinsoni sëmundje e trashëguar? Ka një histori familjare me sëmundjen e parkinsonit në 10% të rasteve. Mund të prekë më tepër njerëz të një gjenerat
Shëndeti, ecja ndikon kundër Parkinsonit Në një studim i cili është kryer kohë më parë, tregonte se ecja e shpejtë na bën shumë mirë dhe ul rrezikun e infarktit.
Shqiptari që ndihmon mjekësinë përmes zbulimeve teknologjike Shqiptari nga Maqedonia, Mevludin Memedi, në temën e tij të doktoraturës në degën e Teknologjive Informative pranë Unive
Shqiptari që zbulon gjenin përgjegjës për sëmundjen e Parkinsonit Durrësaku Edor Kabashi ka zbuluar gjenin përgjegjës për sëmundjen e Parkinsonit. Shkencëtari shqiptar i cili jeton dhe p
Pilula Ibuprofeni zvogëlon rrezikun e Parkinsonit Pilula e ibuprofrenit mund të zvogëlojë rrezikun nga prekja me sëmundjen e Parkinsonit për një të tretën, nëe meret dy
Studime për mundësinë e trashëgimisë së Parkinsonit Zbulime të reja për gjetjen e një kure për sëmundjen e Parkinsonit, po përqëndrohen tek një sërë faktorësh që përcaktojn