999 rezultate për

paramartesore

"Derisa kontrata të na ndajë", si po rriten marrëveshjet paramartesore në Shqipëri Shqiptarët po orientohen gjithmonë e më shumë drejt kontratave, duke mos ia lënë në dorë të nesërmen spontanitetit.
Armina tregon për kontratën paramartesore: Do të ndahesha nga Shkëlzeni po ta kërkonte Armina Mevlani dhe Shkëlzen Berisha kanë tre vite bashkë, madje siç ka treguar blogerja, e ka marrë dhe propozimin për m