999 rezultate për

paracetamolit

Efektet negative të pirjes pa kriter të paracetamolit Ekspertët paralajmërojnë se përdorimi i tepërt i paracetamollit mund të jetë i dëmshëm për mëlçinë po aq sa disa sëmundj
Efektet negative që i sjell përdorimi i tepërt i paracetamolit Ekspertët paralajmërojnë se përdorimi i tepërt i paracetamollit mund të jetë i dëmshëm për mëlçinë po aq sa disa sëmundj
Kujdes me përdorimin e këtij medikamenti gjatë shtatzënisë, mund të sjellë pasoja serioze Marrja e paracetamolit gjatë shtatzënisë nuk përbën rrezik për ju dhe fëmijën, por megjithatë nuk duhet të abuzoni.
Kjo është e vërteta e paracetamolit që po bën namin në Facebook (FOTO LAJM) Ditët e fundit në Facebook është duke qarkulluar si virus një postim mbi një lloj paracetamoli të rrezikshëm që është në
Sa paracetamola duhet t’i pini në ditë Paracetamoli për shumicën është ndihma e parë kur ndiejnë dhembje, mirëpo assesi nuk bën të pini më shumë se kjo dozë!
Roli i paracetamolit gjatë shtatzënisë Paracetamoli është një medikament, i cili mendohet se nëse përdoret në dozë të madhe gjatë shtatzënisë ka një ndikim neg
Lamtumirë paracetamol! Shkak efektet anësore Lamtumirë paracetamol! Përfundon epoka e përbërësit kryesor të shumë medikamenteve antipiretike, antiinflamatore dhe qet
Shpëton nga kanceri por vdes nga paracetamoli Një nënë e re i ka shpëtuar kancerit të gjirit, por ka gjetur vdekjen nga ilaçi që duhej t’i lehtësonte dhimbjet pas ope
Edhe paracetamoli mund të shkaktojë vdekjen Një ekspert amerikan për sëmundje të mëlçisë thotë se sasia e madhe e paracetamolit, ilaçit që përdoret për zbutje të dh