999 rezultate për

paraburgosurve

Rasti “Kumanova”, asnjë polic i dënuar për dhunën ndaj të burgosurve Deri më tani asnjë polic nga njësiti special nuk ka marrë padi penale për torturën ndaj të akuzuarve në rastin “Kumanova
Çfarë ka deklaruar "Grupi i Kumanovës"? Prokuroria i publikon në shtator Autoritetet hetimore në Maqedoni po vazhdojnë të marrin në pyetje pjesëtarët e Grupit të Kumanovës, të cilët po vuajnë d
Grupi i të paraburgosurve të Kumanovës kërkon ndihmë Grupi i të paraburgosurve të Kumanovës kanë kërkuar ndihmë sepse nuk po ndjehen të sigurt dhe nuk kanë kushte normale në
Avokati i Popullit: Të paraburgosurit e "Kumanovës" janë torturuar "Pas grumbullimit të dëshmive dhe informacioneve kemi siguruar elemente të mjaftueshme se tek një i paraburgosur është k
Burgu 313 me kushte çnjerëzore Avokati i Popullit rekomandon mbylljen e paraburgimit “Jordan Misja”, që njihet si Burgu 313. Pas një inspektimi të bërë