999 rezultate për

paqendrueshmerise

Rusi përpiqet të prishë marrëdhëniet e Kosovës me SHBA-në Përfaqësuesi i Përhershëm i Federatës Ruse në Organizatën për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë, ambasadori rus, Aleksand
Orban: BE ka problem me zgjerimin Viktor Orban, kryeministri i Hungarisë, vendi që ka kryesinë e rradhës së BE-së deklaroi se problemi më i madh që po për
Tenton të vjedhë bankë, por ...! Një person, me fytyrën e tij gjysmë të mbuluar, është paraqitur tek drejtori i një banke kreditore dhe duke i drejtuar p