KMSH reagon për videon tallëse ndaj priftërinjve: Dënojmë ngjarjen, do marrim masa
999 rezultate për

pangallos

 

"Lumturi dhe krenari, mes arbëreshevë që ruajtën gjuhën dhe kulturën për më shumë se 5 shekuj dhe me fëmijë Të mrekulluëshëm!" {Lorik Cana}