999 rezultate për

pacmuar

Vlera e paçmuar e tolerancës fetare nga Dorian Koçi - Çështjet dhe debatet e mëdha politike në Shqipëri reflektojnë edhe ngjyrime e nuanca që në vetvete tej
Pogba: Me Realin vetëm për fitore Paul Pogba e kthen me shpejtësi vëmendjen te sfida me Real Madrid pasi Juventusi i tij mori një fitore që ai ndien se is