999 rezultate për

oymyakon

Mirësevini në Oymyakon, vendi më i ftohtë i banuar në tokë (FOTO LAJM) Banorët e Oymyakon në Rusi jetojnë në vendin më të ftohtë të banuar në tokë. Temperaturat mesatare arrijnë deri në -3
Ja sa janë temperaturat sot në fshatin më të ftohtë në Tokë (FOTO LAJM) Nëse mendoni se është ftohtë aty ku jeni për momentin, atëherë fshati Oymyakon në Rusi do t’jua ndryshojë mendjen. Me
Mirë se vini në Oymyakon, vendi më i ftohtë i banuar në Tokë (FOTO LAJM) Banorët e Oymyakon në Rusi jetojnë në vendin më të ftohtë të banuar në tokë. Temperaturat mesatare arrijnë deri në -3
Oymyako vendi më i ftohtë në botë (FOTO LAJM) Oymyakon është vëndi i akullt ndryshe i njohur si "vendi më i ftohtë në botë". Ai ndodhet në një Cep të Siberisë dhe qyt
Ky është fshati më i ftohtë në botë (FOTO LAJM) Nëse mendoni se këto ditë moti është i ftohtë, me siguri që do të ndryshoni mendje kur ta shikoni këtë fshat, që llogari