999 rezultate për

orav

Orav: Shpresoj se Qeveria do t'i përmbushë detyrat Shoh përkushtim të madh dhe shpresoj se premtimet do të implementohen në mënyrë në të cilën Qeveria u dakordua me Komisi
Orav: Maqedonia ka përparim në përmbushjen e obligimeve Ambasadori i Bashkimit Evropian (BE) në Maqedoni Aivo Orav në intervistën javore për Radion “Evropa e Lirë” është shpreh
Bogovina, "ndjen nga afër" BE-në Zëvendëskryeministrja e Qeverisë së Republikës së Maqedonisë për çështje evropiane Teuta Arifi dhe shefi i delegacionit
Kolltuku me rrota Kompania prestigjioze Toyota prezanton kolltukun me rrota, e cila sipas kompanisë mund të përbëjë të ardhmen e transport
Selmani takim me ambasadorin Orav Kryetari Shoqatës së gazetarëve të Maqedonisë, Naser Selmani është takuar sot me euroambasadorin Aivo Orav ku janë disku
Ambasadori i BE-së në Shkup nuk përmend Maqedoninë Ambasadori i ri i Bashkimit Evropian në Maqedoni Aivo Orav, njëjtë si paraardhësi i tij Petere Sorensen, e ka filluar zy
Ambasadori i ri i BE-së, sjell shpresa për Maqedoninë Ambasadori i ri i Bashkimit Evropian, Aivo Orav deklaroi sot se Bashkimi Evropian ka interes që Maqedonia të jetë vend a
Orav që sot në detyrë Bashkimi Evropian (BE) pas shtatë muajve dërgon ambasadorin e saj të emëruar për në Maqedoni. Bëhet fjalë për diplomatin
Orav nga e en­jtja drej­ton BE-në në Maqe­doni Diplo­mati nga Es­to­nia Aivo Orav, nga e en­jtja do të marr postin e am­basadorit të Bashkimit Eu­ropian në Maqe­doni.
Ambasadori i ri, vizitë në Athinë e Shkup Ambasadori i ri i Bashkimit Evropian (BE) në Maqedoni, diplomati nga Estonia Aivo Orav, para se të vijë në funksionin e
Ambasador i BE-së në Maqedoni, Aivo Orav Ambasadori aktual i Estonisë në Turqi, Aivo Orav, do të jetë ambasadori i ri i Bashkimit Evropian në Maqedoni. Vendimin