999 rezultate për

normen

Parakalime sipas qejfit dhe shpejtësi mbi normën, "fluturojnë" 9 patenta (VIDEO) Policia ka ndëshkuar disa shoferë për mosrespektim te rregullave te qarkullimit rrugor. “Prej orës 20:00 e deri në k
Banka e Shqipërisë ul normën bazë të interesit në nivele minimale historike Guvernatori i Bankës së Shqipërisë, Gent Sejko ka pranuar se pas mbledhjes së Këshillit Mbikqyrës, u vendos se do të ule
Ndotja e ajrit në Shkup, mbi normën e lejuar Stacionet matëse për momentin tregojnë se niveli i ajrit të ndotur në Shkup është i moderuar, mirëpo sërish mbi normalen
Një vrasje në pesë ditë, Shqipëria ndër vendet me normën më të lartë në Europë Vrasjet në Shqipëri mbeten në nivele të larta, duke u renditur të pestët në Europë për normën e vrasjeve për 100 mijë ba
Të rinjtë duan të ikin! Shqipëria, me normën më të lartë në botë (FOTO LAJM) “Dua të iki sa më parë. E kam menduar të iki në Gjermani”, tha një i ri shqiptar. Sipas një vrojtim të “Gallup”, 79 p
Miratohet vendimi, nuk ka më makina të këtij viti nga janari 2019 Qeveria ka miratuar sot vendimin për ndalimin e importit të automjeteve mbi 10 vjet nga viti i prodhimit. Sipas Vendi
Presioni mbi mjekët, marrin gjoba për të kapur normën e check up-it Ministria e Shëndetësisë nisi katër vjet më parë aplikimin e check up-it për moshat 35 deri në 70 vjeç. Programi u debat
Vdekshmëria amësore, Shqipëria me normën më të lartë në rajon Vdekshmëria amësore për shumë njerëz mund të jetë një dukuri që i përket të kaluarës, por fenomeni është ende i pranishë
Protestat në Venezuelë detyrojnë presidentin të rrisë rrogën minimale me 60% Presidenti i Venezuelës, Nicolas Maduro, ka urdhëruar një rritje me 60% të pagës minimale të vendit, duke filluar nga kj
Maqedoni, ndotja e ajrit 12 herë mbi normën e lejuar Ka kohë që ndotja e ajrit është problem numëri një i shumë vendbanimeve në Maqedoni e ku Tetova është shndërruar në simb
BSH mban të palëvizur normën bazë të interesit BSH mban të palëvizur normën bazë të interesit. Ditën e sotme, Banka e Shqipërisë ka njoftuar se ka vendosur të mbajë të
BSH mban të pandryshuar normën bazë të interesit Këshilli Mbikëqyrës i Bankës së Shqipërisë mori në shqyrtim dhe miratoi sot Raportin Mujor të Politikës Monetare. Pasi u
BSH mban të pandryshuar normën bazë të interesit Këshilli Mbikëqyrës i Bankës së Shqipërisë vendosi sot të mbajë të pandryshuar normën bazë të interesit në nivelin 2.50%
BSH mban të pandryshuar normën e interesit Guvernatori i Bankës së Shqipërisë, Ardian Fullani publikoi sot të dhënat statistikore të muajve të fundit për ekonominë
BSH ul në ekstrem normën bazë të interesit Këshilli Mbikëqyrës i Bankës së Shqipërisë vendosi të ulë me 0.25 pikë përqindje normën bazë të interesit, duke e çuar a
BSH mban të pandryshuar normën bazë të interesit Pas analizimit të gjendjes së ekonomisë, Këshilli Mbikëqyrës i Bankës së Shqipërisë vendosi sot të mbajë të pandryshuar
BSH mban të pandryshuar normën bazë e interesit Guvernatori i Bankës së Shqipërisë, Ardian Fullani prezantoi sot raportin mujor të politikës monetare të Bankës Qendrore
Banka Qendrore e Rusisë rrit papritur normën e interesit Banka Qendrore e Rusisë ka njoftuar sot se ka ngritur normën e interesit nga 5.5 për qind, në 7 për qind në mënyrë të pa
BSH ul normën e interesit në nivelin 2.75 % Banka e Shqipërisë ka ulur sërish normën bazë të interesit duke e çuar atë në shifrën e 2.75 përqind. Në një konferencë
BSH ul në nivelin 3 % normën bazë të interesit Këshilli Mbikqyrës i Bankës së Shqipërisë ka ulur sërish normën bazë të interesit me 0.25 pikë përqindje duke e çuar atë